Dag 19

Vandaag is het 1ste Paasdag. Een kleine uitdaging want we zijn een deel van dag op pad en bij familie staan natuurlijk de gebruikelijke paashapjes op tafel.

De dag begin ik met een Sole, Tarwegrassap, en de Zuurkoolsap en dan maak ik twee grote flessen klaar voor onderweg. Een met rawcacao milk  en de andere met  een vers geperst sap

Rawcacao milk (Raw Cacao, Raw Maca, Kaneel, vanille, Kokosbloesemsuiker, rijstmelk) Versapers sap (Watermeloen, bleekselderij, appel, citroen, veel Spirulina en ChiaZaad)

tussendoor

homemade Paas bonbon

Raw Cacao, Raw Cacaobutter, Raw Maca, Kokosolie Hazelnoot, Ormus gold, (ORMEnergy), Vanille, zeezout, kokosbloesemsuiker, Anijszaad, kaneel.

Avond

Paas Salade

witlof- bloedsinaasappel, ahornsirup, mosterdzaad, dille

raapsteeltjes, tomaat, olijf, wortel, radijs, pijnboompit, hennep olie

+ homemade lijnzaad cracker ( 5 spices)

toetje

kiembrood spelt (Essener) met banaan kokosolie kaneel

Raw Cacao, Mucuna, Green Coffeebean, Ormus (ORMEnergy) Gula Java Blut , Strawberry powder, Vanilla beans, Kaneelpoeder, Rice drink ( hazelnut almond, lima)

3 keer de Heart Q oefeningen gedaan en  voor/tijdens het slapen de nachtelijke visualisatie.

*Aanbieding bij een bestelling van een Versapers, via de Creatiewerkplaats, krijg je 50 % korting op de basis sessie workshop kado. Neem hierover contact op met &#105&#110&#102&#111&#64&#100&#101&#99&#114&#101&#97&#116&#105&#101&#119&#101&#114&#107&#112&#108&#97&#97&#116&#115&#46&#110&#108 onder vermelding Versapers~ foodforthesoul

De Versapers is geen sapcentrifuge zoals u die kent. De machine centrifugeert namelijk niet. Wel draait hij langzaam uw groente en fruit door een zeef waardoor er werkelijk meer vocht en vitamines bewaard blijven. Ook blijven ze goed gemengd. Zelfs tarwegras kunt u hiermee uitpersen.

Kom ervaar hoe de machine werkt en proef een heerlijke slow juice!

ps: donderdag avond 12 april bij Bulthaup Arnhem

Food for the soul                           de basis sessie