Food for the soul de basis sessie

Een proef, ruik, beleef en inspiratie sessie!

Wat is Sole, Goji en wat zijn Superfoods?
Tarwegras sap , hoe smaakt dat?
Hoe maak je de allerlekkerste Shake’s?
Raw Cacao; shakes, bar’s, bonbon’s?

Voor ieder die graag “de beste dag ooit” wilt beleven!

“Als je het beste uit jezelf wil halen, eet, drink en omgeef je dan ook met het allerbeste. Dat is de juiste voeding voor je ziel.”

Dat is waarom wij werken met de beste biologische en voedingsrijke ingrediënten, Superfoods, bereidt met veel aandacht en liefde.

Superfoods zijn zowel voeding als medicijn en bevatten elementen van beide. Superfoods zijn niet alleen extreem smakelijk en bevredigend, ze stellen ons lichaam in staat zijn vitale kracht en energie aanzienlijk te vergroten en vormen dan ook de optimale keus om je algehele gezondheid en je immuunsysteem te verbeteren, je libido te verhogen en je lichaam te zuiveren en te alkaliseren.

De consumptie van superfoods maakt het bereiken van je ideale gewicht, voedingspatroon en voedingsgewoonten een stuk gemakkelijker. Superfoods versimpelen de overgang naar ontgifting en gezondere voeding. Bovendien helpen superfoods je dit te bereiken zonder dat je chemische vitamine- en mineralensupplementen hoeft in te nemen.

Zondagmiddag 14 september 2014 start 13:30 tot 17:30 ( VOL)

Zondagmiddag 9 november 2014 start 13:30 tot 17:30

Kosten: €55,00

Pay for performace….

Werk je liever met waardebepaling achteraf? Dat kan. Als je deelneemt aan de workshop betaal je 35 euro aan onkostenvergoeding (dit is wat het mij kost om de workshop te geven; de ingrediënten voor de hapjes en drankjes en natuurlijk de huur van de locatie). Na de workshop bepaal je hoeveel je éxtra wil geven als vergoeding voor de waarde die ik heb geleverd (dat bepaalt hoeveel ik verdien).

Ik denk zelf dat deze workshop 55 euro waard is. Als je kiest voor de optie “waardebepaling achteraf”  bepaal jij of je het daarmee eens bent. Misschien vind  je het minder waard, maar misschien ook wel méér. Na de workshop ben ik natuurlijk reuze benieuwd. Binnen een week neem ik contact met je op om te horen wat de sessie jou waard is geweest. Voor welk bedrag je ook kiest, ik hoor dan graag hoe je tot dit bedrag bent gekomen.

Vooraf aanmelden !!   

Zie agenda voor meer data

een H eerlijke aanbeveling

 

 

*Aanbieding bij een bestelling van een #Versapers, via de Creatiewerkplaats, krijg je 25% korting op  1 kaartje voor de basis sessie workshop . Bestel hier

De Versapers is geen sapcentrifuge zoals u die kent. De machine centrifugeert namelijk niet. Wel draait hij langzaam uw groente en fruit door een zeef waardoor er werkelijk meer vocht en vitamines bewaard blijven. Ook blijven ze goed gemengd. Zelfs tarwegras kunt u hiermee uitpersen.

Kom ervaar hoe de machine werkt en proef een heerlijke slow juice!

Aanbieding Versaper de creatiewerkplaats food for the soul sessie

Aanbieding Versaper de creatiewerkplaats food for the soul sessie

Zoek je een bijzondere invulling voor een vrijgezellenfeest, bijeenkomst van je vriendenclub, verjaardagsfeest, afscheidsfeestje of vind je het gewoonweg leuk om iets te organiseren?

In een 2,5 uur durende Food for the soul sessie worden jij & je gasten in contact gebracht met de verrassende smaken van Juice’s, Raw Cacao en Superfoods. Een middag of avond vol met bijzondere verhalen, leermomenten, humor en inzichten.

Food for the Soul basis sessie komt bij je thuis voor 50 euro pp incl btw (minimaal 6 mensen, bij meer dan 12 mensen maken we een nieuwe prijs afspraak)