Dag 19
Vandaag is het 1ste Paasdag. Een kleine uitdaging want we zijn een deel van dag op pad en bij familie staan natuurlijk de gebruikelijke paashapjes op tafel.
De dag begin ik met een Sole, Tarwegrassap, en de Zuurkoolsap en dan maak ik twee grote flessen klaar voor onderweg. Een met rawcacao milk en de andere met een vers geperst sap
Rawcacao milk (Raw Cacao, Raw Maca, Kaneel, vanille, Kokosbloesemsuiker, rijstmelk) Versapers sap (Watermeloen, bleekselderij, appel, citroen, veel Spirulina en ChiaZaad)
tussendoor
homemade Paas bonbon
Raw Cacao, Raw Cacaobutter, Raw Maca, Kokosolie Hazelnoot, Ormus gold, (ORMEnergy), Vanille, zeezout, kokosbloesemsuiker, Anijszaad, kaneel.
Avond
Paas Salade
witlof- bloedsinaasappel, ahornsirup, mosterdzaad, dille
raapsteeltjes, tomaat, olijf, wortel, radijs, pijnboompit, hennep olie
+ homemade lijnzaad cracker ( 5 spices)
toetje
kiembrood spelt (Essener) met banaan kokosolie kaneel
Raw Cacao, Mucuna, Green Coffeebean, Ormus (ORMEnergy) Gula Java Blut , Strawberry powder, Vanilla beans, Kaneelpoeder, Rice drink ( hazelnut almond, lima)
3 keer de Heart Q oefeningen gedaan en voor/tijdens het slapen de nachtelijke visualisatie.
*Aanbieding bij een bestelling van een Versapers, via de Creatiewerkplaats, krijg je 50 % korting op de basis sessie workshop kado. Neem hierover contact op met info@decreatiewerkplaats.nl onder vermelding Versapers~ foodforthesoul
De Versapers is geen sapcentrifuge zoals u die kent. De machine centrifugeert namelijk niet. Wel draait hij langzaam uw groente en fruit door een zeef waardoor er werkelijk meer vocht en vitamines bewaard blijven. Ook blijven ze goed gemengd. Zelfs tarwegras kunt u hiermee uitpersen.
Kom ervaar hoe de machine werkt en proef een heerlijke slow juice!
ps: donderdag avond 12 april bij Bulthaup Arnhem