Dag 33

Na 4 dagen alleen sappen , vandaag ook weer ’n heerlijke salade op het menu.

Start met 1,5 l.  Alkalisch water en   Sole

Zuurkool Gember Appel sap (#Versapers)

Okinawa Omega Olie  3 keer per dag

homemade Kiembrood met aardbei

MSM water

Noten tussendoortje met Dadel en Vijg

gekiemde wilde rijst

gekiemde wilde rijst salade met zeekraal

watermeloen (#Versapers)

raw Cacao,  raw green coffee bean, cocos nectar

*Aanbieding bij een bestelling van een #Versapers, via de Creatiewerkplaats, krijg je 1 kaartje voor de basis sessie workshop kado. Neem hierover contact op met &#105&#110&#102&#111&#64&#100&#101&#99&#114&#101&#97&#116&#105&#101&#119&#101&#114&#107&#112&#108&#97&#97&#116&#115&#46&#110&#108 onder vermelding Versapers~ foodforthesoul

( binnen kort in de winkel hierboven te bestellen)

Kom ervaar hoe de machine werkt en proef een heerlijke slow juice!

* Zondagmiddag 20 mei Inspiratiehuis Arnhem

meer lezen over en aanmelden Food for the soul   de basis sessie