Dag 33
Na 4 dagen alleen sappen , vandaag ook weer ’n heerlijke salade op het menu.
Start met 1,5 l. Alkalisch water en Sole
Zuurkool Gember Appel sap (#Versapers)
Okinawa Omega Olie 3 keer per dag
homemade Kiembrood met aardbei
Noten tussendoortje met Dadel en Vijg
gekiemde wilde rijst
gekiemde wilde rijst salade met zeekraal
watermeloen (#Versapers)
raw Cacao, raw green coffee bean, cocos nectar
*Aanbieding bij een bestelling van een #Versapers, via de Creatiewerkplaats, krijg je 1 kaartje voor de basis sessie workshop kado. Neem hierover contact op met info@decreatiewerkplaats.nl onder vermelding Versapers~ foodforthesoul
( binnen kort in de winkel hierboven te bestellen)
Kom ervaar hoe de machine werkt en proef een heerlijke slow juice!
* Zondagmiddag 20 mei Inspiratiehuis Arnhem
meer lezen over en aanmelden Food for the soul de basis sessie